9
Punten behalen
Prijsuitreiking
Na elk evenement worden de landen en scores van alle deelnemers afgebeeld in de positie waarin ze zich geplaatst hebben. De naam van de winnaar van de gouden medaille verschijnt aan de bovenkant van het scherm en het volkslied van zijn of haar land wordt gespeeld.
 
Kampioenceremonie
Als spelers deel nemen aan elk SUMMER GAMES II evenement, wordt een groot kampioen van de spelen uitgekozen op basis van het aantal gewonnen medailles.
Goud = 5 punten
Zilver = 3 punten
Brons = 1 punt
De punten worden opgeteld nadat alle evenementen afgerond zijn en de speler met de meeste punten wordt geŽerd als groot kampioen. De ceremonie vindt plaats na de prijsuitrijking van het laatste evenement.
 
Sluitingsceremonie
Volgend op de prijsuitreiking van het laatste evenement, zal een enerverende sluitingsceremonie de spelen beŽindigen. Vuurwerk doet de lucht oplichten en de beroemde EPYX luchtballon vliegt door het stadion, wat weer een nieuwe, opwindende aflevering van SUMMER GAMES II tot een goed einde brengt.
 
Wereldrecords
Als er een wereldrecord is behaald in ťťn van de evenementen, wordt de naam van de recordhouder bewaard door het SUMMER GAMES II programma. De records worden afgebeeld op het Wereldrecordscherm. Als een nieuw record wordt behaald voor een evenement, zal het oude gewist worden en de nieuwe informatie in plaats daarvan getoond worden.