5
Speluitleg
Bestuur JaJaMaru-kun en gebruik je shuriken (werpsterren) om vijanden te verslaan. Je doel is het redden van de lieftallige prinses Sakura die gekidnapt is door de kwade Lord Namazu.

Wanneer je een vijand verslaat, gaat je score omhoog en kun je de geesten van je verslagen vijanden verzamelen voor extra punten. Delen van het plafond zijn gemaakt van breekbare bakstenen. Spring omhoog en sla een gat in het plafond om hogere verdiepingen te bereiken.

Om een level te voltooien en door te kunnen gaan naar het volgende moet je alle volgelingen van Namazu verslaan voordat de tijd om is. Als de tijd bijna om is, begint Lord Namazu bommen in het speelveld te gooien. Er kan een spookachtige vlam verschijnen om je op te jagen als je te lang op dezelfde verdieping blijft rondlopen, dus blijf in beweging!

Als je wordt geraakt door een vijandige aanval of de spookachtige vlam of als je een bom raakt, verlies je een leven. Je kunt op een vijand springen om hem te verdoven. Tegen een vijand aanrennen kost je geen leven, maar het kan er wel voor zorgen dat je een tijdje verdoofd raakt. Als je je laatste leven verliest, is het spel voorbij.