7
Wapens & items
Nadat je bepaalde vijanden hebt verslagen of bepaalde delen van de omgeving hebt vernietigd kunnen er wapen- of itemdozen verschijnen, of in zeldzame gevallen een doos met een vraagteken. Schiet op wapendozen om van wapen te veranderen en schiet op itemdozen om het item te bemachtigen.

Wapens


Jachtgeweer
Dit wapen kan niet zo snel achter elkaar vuren als andere geweren, maar door de grote reikwijdte van het schot kun je veel vijanden tegelijk raken.


Machinegeweer
Dit geweer kan snel achter elkaar kogels afvuren. Het brengt evenveel schade toe als het normale geweer.


Granaatgeweer
De vuursnelheid van dit wapen is gering, maar de grote explosies brengen elke vijand die er door geraakt wordt schade toe.


Speelgoedpistool
Het speelgoedpistool is te vinden in een van de ?-dozen. Dit wapen is nutteloos, dus hopelijk word je er niet mee opgezadeld!


Vulcan-geweer
Dit is zonder twijfel het indrukwekkendste wapen. Elke keer dat je met je wapen een vijandelijke kogel raakt, wordt een deel van de meter gevuld. Als de meter helemaal groen is, ontvang je een Vulcan-geweer. Je kunt het geweer echter maar korte tijd gebruiken, totdat de groene meter leeg is. Je krijgt dan je vorige wapen weer terug. Terwijl je het Vulcan-geweer gebruikt ben je onkwetsbaar.

Voorwerpen


Goudzak
Goudzakken zijn 500 punten waard.


Zilveren steen
Zilveren stenen zijn 1000 punten waard.


Blauwe steen
Blauwe stenen zijn 1500 punten waard.


Rode steen
Rode stenen zijn 5000 punten waard.
Willekeurige steen Deze steen is 1000, 1500 of 5000 punten waard, afhankelijk van de timing van je schot.


Bom
Bommen zijn zeldzaam. Als je een bom gooit, worden alle vijanden op het scherm geraakt. Je kunt niet meer dan vijf bommen tegelijk in je bezit hebben.