9
Eenheden bewerken
Kies ORGANIZE SCREEN (rangschikscherm) in de spelmenu’s om het eenhedenbewerkingsscherm weer te geven.

Druk in dit scherm op om het eenhedenbewerkingsmenu weer te geven. In dit menu kun je je eenheden en legioenen opnieuw rangschikken en personages uitrusten met items of wapens in voorbereiding op een gevecht.

Druk op om de status van je eenheden weer te geven. Druk nogmaals op om de status van individuele personages weer te geven. Je personages stijgen in niveau en worden sterker naargelang ze in gevechten en training ervaring opdoen.

Druk op om het hulppictogram weer te geven in het statusscherm van een personage en vervolgens op om uitleg over de geselecteerde informatie te zien.
Legioenen
Naargelang je vordert in het spel krijg je beschikking over legioenen, die uit meerdere eenheden bestaan. Gevechten vinden plaats tussen afzonderlijke eenheden. De soldaten uit de hoofdeenheid (de eenheid die de leider van het legioen bevat) vechten echter altijd met je mee.

Klassenontwikkeling van personages
Elk personage krijgt een klasse toegewezen, die zijn of haar eigenschappen bepaalt en waar van afhangt met welke wapens, harnassen en accessoires het personage kan worden uitgerust. Afhankelijk van hun klasse kun je personages op basis van hun eigenschappen, morele overtuiging en de items in je inventaris verder in klasse ontwikkelen. Als je de benodigde items niet in je bezit hebt maar wel genoeg Goth (geld) hebt om ze te kopen, worden ze automatisch aangeschaft bij de verandering in klasse. Sommige speciale items zijn niet te koop, maar moeten eerst worden gevonden voordat de verandering in klasse kan plaatsvinden. Je kunt de klassen van personages veranderen in het eenhedenbewerkingsscherm. Soms wordt de klasse automatisch gewijzigd.