5
Speluitleg
Schiet Kirby weg en laat hem met vijanden in botsing komen, zodat ze in sterren veranderen. Nadat op één na alle vijanden tot sterren zijn omgevormd, verandert de laatste vijand in de cup. Je voltooit de hole door Kirby in de cup te schieten. Het totaal aantal schoten dat je nodig hebt voor het voltooien van de hole, is je score.
Je begint met vier energietomaten. Bij iedere slag die je maakt, verlies je een energietomaat van je energiemeter. Ook als je Gordo of Kracko raakt of als je in een gevarenzone terechtkomt, verlies je een energietomaat. Aan het begin van het spel heeft iedere speler drie Kirby’s. Als je al je tomaten kwijt bent, verlies je een Kirby. Als je per ongeluk van de baan raakt, verlies je ook een Kirby. Het spel is voorbij wanneer je geen Kirby’s meer overhebt. Je krijgt vervolgens de keuze tussen CONTINUE (keer terug naar het baankeuzescherm) en GAME END (keer terug naar het titelscherm).
Je energiemeter wordt met één verhoogd wanneer je een vijand in een ster verandert of je Kirby in de cup krijgt. Je voorraad Kirby’s wordt met één verhoogd wanneer je een hole-in-one maakt.
In de stand voor twee spelers heb je geen vier tomaten, maar zes punten in je energiemeter.