8
Twee spelers
Kies in 2PLAY GAME een baan met en druk op om je keuze te bevestigen. Druk op om de rollende dobbelstenen te stoppen en te bepalen welke speler als eerste mag beginnen. De speler die het hoogste aantal ogen gooit, mag beginnen.

Handicaps

SHOT POWER Hiermee stel je je slagkracht in, die bepaalt hoe ver je kunt slaan. Van links naar rechts: 100% kracht, 90% kracht, 80% kracht.
GUIDE LENGTH Hiermee kun je instellen hoeveel stuiten de richtlijn weergeeft. Van links naar rechts: 3 stuiten, 2 stuiten, 1 stuit.
MARKER SPEED Dit laat je de snelheid bepalen van de cursor waarmee je topspin en backspin instelt. Van links naar rechts: normaal, iets sneller, snel.
Wanneer beide spelers klaar zijn met het instellen van de handicaps, selecteer je EXIT en druk je op om het spel te beginnen.

De spelers slaan om beurten een slag. De sterren van speler 1 worden in roze weergegeven; de sterren van speler 2 verschijnen in het geel. Zodra een van beide spelers in de cup belandt, worden ieders sterren opgeteld en het resultaat wordt opgeslagen als de score voor die hole. Vervolgens gaan beide spelers door naar de volgende hole. De winnaar is de speler die na acht holes de meeste sterren heeft bemachtigd.


Spelregels voor twee spelers
  • Raak een ster van je tegenstander om deze van jou te maken.
  • Bots tegen je tegenstander om met hem van speciale kracht te wisselen. (Als jij of je tegenstander de naald- of steenkracht gebruikt, kun je geen krachten wisselen.)
  • Je energiemeter gaat met één omlaag als je tegenstander je raakt.
  • Je energiemeter wordt met twee punten verlaagd als je buiten de baan raakt.
  • Wanneer je energiemeter leeg is, verlies je een beurt. Bij het begin van je volgende beurt wordt je energiemeter weer tot vier aangevuld.
  • Je energiemeter wordt met twee punten verhoogd wanneer je in de cup belandt.
  • De winnaar van de hole mag op de volgende hole als eerste beginnen.

Pauzemenu

CONTINUE Keer terug naar het spel.
COURSE SELECT SCREEN Keer terug naar het baankeuzescherm.
QUIT Keer terug naar het titelscherm.