8
Levels
Je personages verdienen ervaringspunten (EXP) wanneer je een vijand verslaat. Wanneer je een bepaald aantal EXP hebt verdiend, zul je één level omhooggaan en zullen je HP en andere statistieken toenemen.

Wapenlevel
Naarmate een personage een wapen meer gebruikt, zal zijn ervaring met dat wapen geleidelijk toenemen. Wanneer je 100 vaardigheidspunten hebt behaald, gaat het vaardigheidslevel van het personage met dat wapen omhoog, waardoor je krachtigere aanvallen uit kunt voeren. Het hoogst mogelijke vaardigheidslevel is afhankelijk van het wapenlevel. Het wapenlevel kan verhoogd worden door het wapen bij een smid te laten smeden met een wapenbol.

Magielevel
Elke keer dat je magie gebruikt, zal de vaardigheid van het personage met de betreffende Elemental omhoog gaan. Wanneer je 100 vaardigheidspunten hebt behaald, zal het magielevel van die Elemental toenemen, waardoor je nog krachtigere toverspreuken uit kunt voeren. Naarmate je verder komt in het spel en je Mana-kracht toeneemt, zal de limiet van je magielevel verhoogd worden.