9
Ringcommando’s
Druk op om je ringcommando’s te openen. Hier kun je voorwerpen gebruiken, van wapen veranderen of verschillende instellingen wijzigen. Kies een optie door naar links of rechts te drukken op en druk op om je keuze te bevestigen. Druk omhoog of omlaag op om te wisselen tussen de vier verschillende groepen ringcommando’s. Druk op om terug te keren naar het spel zonder gebruik te maken van de commando’s. Als je een of meer bondgenoten hebt, kun je hun ringcommando’s bekijken door op te drukken. Druk, tijdens het bekijken van de ringcommando’s van een bondgenoot, nog een keer op om over te schakelen naar de ringcommando’s van een eventuele tweede bondgenoot.

Ringcommando’s

Voorwerpenring Hier kun je voorwerpen gebruiken. Kies een voorwerp en een personage om het op te gebruiken.
Wapenring Gebruik deze ring om van wapen te veranderen. Kies een wapen met om de naam en eigenschappen te bekijken en druk twee keer op om te bevestigen.

Opmerking: het gezicht van een personage zal worden weergegeven op het wapen dat dat personage gebruikt.
Menu-ring Hier kun je onder andere de instellingen van het spel bekijken of veranderen, en de uitrustingen van je personages aanpassen.
Spreukenring Gebruik de kracht van de magie in je voordeel. Kies de Elemental wiens krachten je wilt gebruiken, de spreuk die je uit wilt voeren, en ten slotte een vijand (of bondgenoot) waarop je de spreuk wilt gebruiken. Spreuken die je momenteel niet kunt gebruiken, worden grijs weergegeven.

Opmerking: het hoofdpersonage kan geen magie gebruiken en heeft geen spreukenring.