9
Tijdreizen
Tijdens je avontuur reis je naar het verleden, het heden, de toekomst en naar End of Time.In het heden, 1000 A.D., smeden monsters uit het verleden achter de schermen plannen om de wereld te vernietigen. De inwoners hebben geen idee van het naderende onheil en vieren feest in het koninkrijk Guardia.

In de toekomst, 2300 A.D., is de wereld bijna vernietigd door de kwaadaardige Lavos. De overlevenden zijn ellendig, hongerig en gewond. De toekomst van deze wereld ligt in jouw handen. Vind een manier om ze te helpen!

Terug in 600 A.D. voeren de mensen oorlog tegen de monsters die onder leiding van de kwaadaardige duistere prins staan. In dit tijdperk heeft hij al vele ridders van Guardia verslagen. Als je ze wilt helpen, zul je verder terug in de tijd moeten reizen naar 65 miljoen jaar voor de jaartelling. In dit tijdperk arriveerde Lavos op aarde.

End of Time is een plaats die buiten de tijd bestaat. Dit is een belangrijke locatie in het spel en je moet ontdekken waarom het bestaat en wat je er kunt doen.

Er zijn twee manieren om door de tijd te reizen: tijdportalen en de tijdmachine. Elk tijdperk is via portalen verbonden met End of Time. Om een tijdportaal te activeren, ga je in de buurt staan en druk je op . Pas dan weet je waar het portaal heengaat. Om de tijdmachine te bemachtigen, moet je de tijdportalen gebruiken.

Zodra je de tijdmachine hebt bemachtigd, kun je naar alle tijdperken reizen. Om een tijdperk te kiezen open je de tijdmeter door op te drukken. Vervolgens kies je een tijdperk met en bevestig je met .
Personagewisselscherm
Zodra je End of Time hebt bereikt, kun je de personages in je groep verwisselen. Druk op om het personagewisselscherm te openen. Plaats de cursor op een personage en druk op . Verplaats nu de cursor naar waar je het personage naartoe wilt verplaatsen en druk op om te bevestigen.